نعناع فلفلی، حاصل تلاقی گونه های نعناع آبی و نعناع معمولی و از گیاهانِ بومی شمال آفریقا و مدیترانه است. این گیاه، سال ۱۷۲۱ میلادی، در لیست رسمی دارویی انگلستان گونه ی مستقلی ثبت شد نعناع فلفلی سرشار از «منتول» است و باعث می شود تا دهانتان به مدت طولانی تازه و خوشبو بماند.
چای سبز و لیمو
این دمنوش تهیه شده از بهترین باغ های لیموی شیراز می باشد و به همین دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی دارد.
گل گاو زبان یکی از قدیمی ترین گیاهان ایران است.در طول تاریخ ایران این گیاه برای درمان برخی بیماری ها استفاده میشده است.گل گاو زیان نوشیدنی خالص و با طراوت است که از بهترین گیاهان ایرانی تولید می شود.در تمامی دنیا این این گیاه را با نام ایران می شناسند.
چای سبز و سیب ترش
چای سبز و سیب ترش نیوشا سرشار از پلی فنول ها می باشد که به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود، فعالیت آنزیمی بدن را کنترل می کند. سیب ترش برای افراد گرم مزاج بسیار مفید است.
چای سبز جنسینگ به همراه پودر عسل نیوشا برخلاف جنسینگ های موجود در بازار که بعضاً تقلبی هستند، تولید کشور کانادا می باشد و دارای طبع سرد می باشد. طبع جنسینگ چینی گرم می باشد. جنسینگ یک گیاه کم رشد، سایه دوست و با فرآیند رشد بسیار طولانی می باشد. نام این گیاه اشاره به ریشه ی چنگالی شکل جنسینگ است که به پاهای انسان شباهت دارد.
دمنوش چای سبز، گزنه و برگ زیتون هرکدام به تنهایی دارای خواص درمانی بینظیر و بیشماری می باشد، در سلامت قلب و عروق ،پیشگیری از پوکی استخوان و سنگ کلیه بسیار مفید است.
نام رزماری برگرفته از کلمات Ros به معنای شبنم ( Dew ) و Marinus به معنای دریا است و دلیل این نامگذاری، رویش این گیاه در مناطق ساحلی شمال آفریقا و دریای مدیترانه است.
خواص دمنوش به برای معده
میوه ی به، از ایجاد بیماری های التهابی روده و زخم معده جلوگیری می کند و به بهبود عملکرد دستگاه گوارش یاری می رسانند. به موجود در این دمنوش، با ایجاد لایه ی محافظ در معده و با کاهش مهاجرت لکوسیت ها به مخاط دیواره ی پوششی معده، از ایجاد زخم معده جلوگیری می کنند.
میوه های خانواده تمشک و در کل قرمز رنگ، برای تصفیه خون و افراد مبتلا به روماتیسم بسیار مفید هستند. دارای اسید سالسیلیک هستند و از این رو برای تسکین درد مؤثر می باشند.